Всім привіт. Подивився правила гри, угоду користовача, а також пояснення до розділу Щоденники і зробив для себе висновок, що тут я можу спілкуватися/писати рідною для мене мовою. Буду залишати тут особисті думки щодо проекта, а також окремих людей.
Це трохи вимушена дія, тому що в політику клан не лізе. І рекагувати на підвищення тестостерону у окремих особистостей ми не збираємося.
Насолождуйтесь контентом. Якщо звісно на мовних протиріччах сторінку не видалять
Перша особа, яку хотілося б згадати. Коротко, лаконічно, зрозуміло.
Сколько позитива в этом дневнике, я в восторге! Просто эталон жизнерадостного человека
Розкажи, будь ласка, що тебе вимусило скоїти цю вимушену дію?
Господа, официальный язык проекта - русский. Прошу придерживаться правил и излагать свои мысли на нем. Спасибо
Згоден з зауваженням, але є декілька але...
1. Ваш сайт розміщений на домені в Канаді.
2. Ваша пошта - "Proton Mail — сервіс електронної пошти з наскрізним шифруванням, заснований 2013 року в Женеві, Швейцарія".
3. Ranmalit у цьому розділі створив щоженник на англійській мові ще в березні. Щось не бачу до нього ніяких запитань.
4.
5. Згідно законів РФ, якщо саме на них ви маєте мету звертатися ---->>
6. Якщо ви, як адміністрація проекту, особисто проти України, українців як народу, або їх рідної мови спілкування, прошу надати офійційну відповідь.
7. А теперь на понятном всем -> В русском языке есть только одна аббревиатура РПГ - Ручной противотанковый гранатомет. В пользовательском соглашении данная абревиатура является ошибочной и заимствованной транскрипцией из английского языка (RPG - Role-Playing Game).
8. Я пришел, в созданный вами проект, ради того, чтоб найти старых друзей, не смотря от страны проживания или веры. Не имею в помыслах дескредетировать, или оскорбить администрацию проекта или любого из игроков. У меня свой мир, своя страничка, свой личный "дом" на форуме ВС. Я соблюдаю все правила и законы данного проекта и у меня нет намерений их нарушать. Спасибо, обнял. Далі буду спілкуватися рідною мовою.
заблокируйте ему доступ на форум, это кошмар ) он просто пришел сеять срач на ровном месте
автор, ты такими темпами не найдешь здесь друзей.
Перепрошую, але всі дії з малюнками, які я робив всередні попереднього повідомлення не сприяли збільшенню зображення(((
заблокируйте ему доступ на форум, это кошмар ) он просто пришел сеять срач на ровном месте
автор, ты такими темпами не найдешь здесь друзей.
Пеппа · 2 минуты назад
Ты не знаешь кто я такой и с чем меня едят
Я не ищу друзей, я их обрел в OLD СВ 10+ лет назад
by Смутная Леди, 2022